Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ та Мюнхен розвивають міжмуніципальну співпрацю задля розвитку столиці в умовах війни

31 січня 2023 року, 10:23

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко спільно з депутатами Київської міської ради Дмитром Білоцерковцем та Богданом Чорнієм провели робочу зустріч із бургомістром Муніципальної ради Кірхгайм b. Мюнхен (Німеччина) Максиміліаном Бьолтлем, представниками благодійних фондів та української громади.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко,  у воєнний час ми бачимо чітку позицію наших європейських колег, які готові надавати допомогу Україні. 

«Із початком повномасштабного вторгнення німецький муніципалітет надав прихисток для понад 200 українських родин і активно допомагає Україні. Мюнхен – це справді надійний міжнародний партнер Києва та нашої країни. В умовах війни Київська міська рада налагоджує міжмуніципальну співпрацю, оскільки нам необхідно впроваджувати ефективні механізми дій задля стабілізації економічної ситуації та збільшити обсяг гуманітарної допомоги від європейських країн. У ході робочої зустрічі обговорили питання допомоги столичним закладам освіти. Ми завжди відкриті для спілкування та готові переймати іноземні методи управління задля забезпечення стабільної роботи міста в умовах війни», – підкреслив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що міська влада продовжує роботу на міжмуніципальному рівні та робить все можливе задля допомоги в боротьбі з ворогом та подоланні наслідків військової агресії росії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]