Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Либідська» 25 серпня розпочинається капітальний ремонт ескалатора, що триватиме до 17 жовтня

24 серпня 2023 року, 10:30

Завтра, 25 серпня, на станції метро «Либідська» розпочнеться капітальний ремонт ескалатора, який триватиме до 17 жовтня 2023 року. Востаннє на цій станції виконували капітальний ремонт ескалаторів у 2013 році. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Планові капітальні ремонти проводять орієнтовно раз на 10-12 років після пробігу в 150 тисяч кілометрів. У межах цих робіт фахівці повністю розбирають ескалатор і замінюють зношені запчастини.

Ескалатори метрополітену – це дороговартісні механізми, які для справної роботи потребують дбайливого ставлення та ретельних, періодичних капітальних ремонтів. Справність та чітка безперебійна робота обладнання – це перш за все про безпечні пасажирські перевезення.

Також у «Київському метрополітені» наголошують на важливості дотримуватися правил користування столичною підземкою, зокрема:

  • триматися за поручень;
  • не заступати за обмежувальну лінію;
  • не сидіти на східцях ескалатора;
  • не бігти на ескалаторі;
  • тримати дітей за руку.

Нагадаємо, що наразі також триває плановий капітальний ремонт ескалаторів на станції «Палац спорту».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]