Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Початок робіт на Володимирському узвозі, нова ділянка оновлення Кільцевої дороги – у столиці тривають ремонти автошляхів (+фото)

01 червня 2021 року, 15:20

Триває оновлення столичних доріг. Зокрема, розпочався поточний ремонт бруківки на Володимирському узвозі. Роботи виконають на площі близько 1350 кв. м. Завершити планують до кінця липня, інформує КК «Київавтодор».

«Не припиняють і капітальні ремонти. Так, на Кільцевій дорозі облаштовують новий колектор дощової каналізації й виконують підготовку основи дороги до асфальтування. Нове покриття почнуть влаштовувати вже найближчим часом. А з 2 червня ремонт розпочинається ще на одній ділянці магістралі – від вул. Луценка до вул. Садової (с. Жуляни)», – розповів в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Оновлюють колектор дощової каналізації і в рамках капітального ремонту вул. Льва Толстого. Також там встановлюють бордюри.

«На вул. Чорнобильській на ділянці між вулицями Спартаківською та Ірпінською будують підпірну стінку із габіонів. Паралельно ремонтують тротуари й облаштовують велодоріжку», – повідомив Олександр Федоренко.

Не припиняються ремонти і на Троєщині: на вул. Милославській оновлюють покриття на кільцевій розв’язці (перетин із вул. Радунською). Також там встановлюють нові опори освітлення.

Ремонти столичних автошляхів (1 червня)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]