Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У міській адміністрації розпочали оцінювання корупційних ризиків

04 квітня 2024 року, 12:54

У Київській міській державній адміністрації розпочали оцінювання корупційних ризиків. Оцінювання проводить Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА. Відповідне розпорядження опубліковано на Офіційному порталі Києва.

Оцінювання проводитимуть, враховуючи Методологію управління корупційними ризиками, затверджену Національним агентством з питань запобігання корупції.

Виконання розпорядження дозволить провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності столичної адміністрації та забезпечить належну підготовку й затвердження Антикорупційної програми на 2024–2026 роки.

Департамент запрошує представників громадськості долучитися та надати кандидатури для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності КМДА. Відповідні пропозиції слід надіслати до 14 квітня на електронну адресу [email protected]

За результатами оцінювання також буде підготовлено проєкт Антикорупційної програми на 2024–2026 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]