Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочато формування першого складу молодіжної ради при Київській міській раді

07 червня 2023 року, 12:25

У столиці розпочато формування першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді. Відповідне розпорядження сьогодні, 7 червня, видав заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

За його словами, молодь знає, у якому місті вона хоче жити, та готова працювати для того, щоб покращувати і розвивати нашу столицю.

Володимир Бондаренко додав, що важливо об’єднати молодих людей, які мають спільні інтереси та бажають реалізовувати проєкти й ініціативи, які вкрай важливі для становлення молодіжної політики в Києві.

Прийняття документів від зацікавлених осіб, установ, організацій для участі в формуванні першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді буде тривати з 19 червня до 19 липня 2023 року. Відповідну інформацію буде оприлюднено на офіційному вебсайті Київської міської ради.

До складу Київської міської молодіжної ради увійдуть представники:

  • органів студентського самоврядування закладів фахової передвищої освіти та вищої освіти, розташованих на території Києва;
  • дитячих і молодіжних громадських об’єднань;
  • громадських об’єднань учасників бойових дій,
  • органів учнівського самоврядування міського та адміністративних районів столиці;
  • молодіжних організацій, політичних партій, представлених у депутатських фракціях, утворених на I сесії Київської міської ради відповідного скликання;
  • Київської Малої академії наук.

Рішення про утворення Київської міської молодіжної ради ухвалене в середині грудня 2021 року. Співавторами проєкта рішення були депутати Київської міської ради: Володимир Бондаренко, Алла Шлапак, Дінара Габібуллаєва, Андрій Вітренко, Вадим Васильчук, Юлія Ярмоленко.

Виборам до її першого складу у 2022 році завадило повномасштабне вторгнення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]