Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбулася загальноміська толока: вивезли понад 6 тисяч кубометрів сміття (+ фото)

08 квітня 2023 року, 17:00

Сьогодні в усіх районах столиці провели толоки на більш як 300 локаціях. Міські служби спільно з трудовими колективами підприємств та організацій, мешканцями навколишніх будинків очищали території.

Загалом зібрали та вивезли понад 6 тисяч кубометрів відходів. На різних локаціях висадили понад 2,3 тис зелених насаджень. Однак робота з озеленення міста лише починається. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який долучився до висадження платанів на вулиці Володимирській.

«Це традиційні сезонні акції з прибирання та наведення ладу в місті після зими. Зараз у Києві активно прибирають у дворах, чистять автошляхи, впорядковують парки, сквери, прибирають стихійні звалища. Сьогодні, наприклад, на вулиці Володимирській, біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка висадили алею 12-річних платанів. Дерева одразу оснастили автоматичною системою крапельного поливу аби в спекотну погоду зелені насадження мали достатньо вологи. У цей важкий час ми маємо бути особливо згуртованими, демонструючи ворогові наскільки важко зламати моральний дух українців», – зазначив Петро Пантелеєв.

Міська влада вдячна усім, хто долучився сьогодні до роботи! Прохання до усіх власників, орендарів та балансоутримувачів територій продовжувати дбати про чистоту і порядок.

Загальноміська толока у Києві

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]