Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У жовтні у книгарні «Сяйво книги» відбудеться серія безкоштовних лекцій «Як зрозуміти англійську»

28 вересня 2023 року, 14:03

У жовтні в найстарішій книгарні Києва «Сяйво книги» (вул. Велика Васильківська, 6) відбудеться серія безкоштовних лекцій «Як зрозуміти англійську». Вони розраховані на тих, хто намагається вивчити цю іноземну мову, але не може подолати мовний бар’єр.

Як повідомляє КП «Міський магазин», лекції проводитиме сертифікована викладачка TESOL (Teaching English Speakers of Other Languages) Віра Кравченко. Вона навчає людей іноземної вже більше 5 років, зокрема був такий досвід у Китаї та В’єтнамі.

Розклад лекцій:

1 жовтня о 18:30 – «Як здолати лінь, щоб вивчити англійську». Ви дізнаєтеся основні причини, чому так складно знайти час на англійську мову, навіть коли дуже треба; як почати вивчати іноземну, а не прокрастинувати, і де знайти ресурс, щоб із задоволенням навчатися.

15 жовтня о 18:30 – «Як заговорити англійською». Під час лекції буде розкрито питання, чому важлива граматика, як подолати мовний бар’єр та вивести англійську на автоматичний рівень, щоб говорити, не замислюючись.

29 жовтня о 18:30 – «Як зрозуміти англійські часи». Під час цієї зустрічі ви збагнете, навіщо в англійській 12 часів, чому вам не треба знати їх всі та що важливо переосмислити і запам’ятати.

Лекції не мають вікових обмежень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]