Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок ворожої атаки пошкоджені дві високовольтних лінії та магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Дев’ять постраждалих

07 лютого 2024 року, 9:18

У Дніпровському районі столиці внаслідок ворожої атаки уламками ракети пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі наразі без електропостачання.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко, через ворожий обстріл на лівому березі також пошкоджено магістраль теплопостачання. Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

Наразі екстрені служби працюють у Голосіївському районі. Так, у 18-поверховому будинку гасять загоряння на кількох поверхах, а також ліквідовують пожежу в будівлі СТО.

Загалом у столиці внаслідок ворожої атаки станом на 09:15 дев'ять людей постраждали. Троє – в Дніпровському районі, двох із них госпіталізували, одному надали допомогу на місці. Та шістьох доправили до лікарні з Голосіївського району. Серед них – вагітна жінка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]