Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Скільки коштує квиток\проїзний та де його купити

З тарифами на міський транспорт можна ознайомитись на сайті КП «Київський метрополітен» і сайті КП «Київпастранс», а також дізнатись про умови пільгового проїзду наземним громадським транспортом та метро.

На сайті КП «Київпастранс» зазначено перелік кіосків, де можна придбати одноразові квитки та проїзні. Жетони на метро продаються в касах метрополітену не більше двох в руки в рамках запровадження безконтактної оплати проїзду. Придбати проїзні можна також в касах метрополітену або використовуйте для проїзду «Картку Киянина».

Вартість проїзду у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху:

Вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху (автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, міській електричці, метрополітені) залежить від кількості поїздок, проїзний може бути придбаний на весь місяць чи на половину, на один вид транспорту чи на декілька.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]