Версія для людей із вадами зору

Як мають працювати продуктові?

Рекомендації для керівників закладів продовольчої торгівлі (продуктових магазинів)

Відповідно до Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.03.2020 №488 «Про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території міста Києва» на території міста Києва встановлено режим надзвичайної ситуації регіонального рівня, та Протоколів Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №9 від 11.03.2020, №10 від 16.03.2020 та №16 від 21.03.2020.

З метою недопущення виникнення та поширення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом Covid-19, керівникам закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, необхідно забезпечити наступні профілактичні та протиепідемічні заходи:

- забезпечити наявність споживачів в торгівельному приміщенні із розрахунку 1 особа на 10 м² та заходи щодо дотримання санітарних норм, не допускати до торгівельних приміщень осіб без засобів індивідуального захисту (масок);

-         забезпечити дотримання відстані не менше 1 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до торгівельних приміщень;

-         заборонити продаж незахищених продуктів харчування%2

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту support.web@kyivcity.gov.ua