Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

11 квітня дорожники відремонтували 1500 кв. м дорожнього покриття

12 квітня 2016 року, 10:51

У понеділок, 11 квітня, підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» відновили понад 1500 кв. м асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі.

Зокрема, у Голосіївському районі – на вул. Козацькій та просп. Академіка Глушкова. У Дарницькому – 122 кв. м на просп. Григоренка. У Деснянському – 160 кв. м на вул. Попудренка. У Дніпровському – 175 кв. м на перехресті просп. Миру та вул. Г. Чудновського. В Оболонському районі – на вул. Вишгородській та вул. Автозаводській. У Печерському районі – на бульварі Марії Приймаченко, вул. Видубицькій та інших об’єктах. У Подільському – на вул. Північно-Сирецькій площею 130 кв. м та вул. Вишгородській. У Святошинському районі – на вул. Чорнобильській, місцевому проїзді на вул. Сім’ї Сосніних тощо. У Солом’янському районі – 142 кв. м покриття на вул. Ю. Фучика та 57 кв. м на вул. Курській.

У Шевченківському районі автодорівці встановлювали плити на бульварі Тараса Шевченка, ремонтували сходи на території, прилеглій до станції метро «Сирець», відновлювали асфальтобетонне покриття після аварійного розриття на інженерних мережах ПАТ «Київенерго».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]