Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13-14 листопада в столиці очікуються сильні снігопади, хуртовини та пориви вітру

11 листопада 2016 року, 10:20

У столиці очікується суттєве погіршення погодних умов. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Так, починаючи з 13 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади,  які триватимуть до другої половини дня 14 листопада. Крім того, у Києві очікуються пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, снігові замети, утворення снігового покрову висотою до 20 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, міська влада закликає киян, за можливості, не користуватися приватними авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Також комунальні служби просять водіїв бути уважними на дорогах та не залишати приватні авто на узбіччях дороги, аби не заважати прибиранню снігу.

Нагадаємо, що з 1 листопада усі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» переведені на цілодобове чергування. Так, в столиці в цілому для боротьби з негодою можуть залучити близько 700 одиниць спецтехніки. З них – 310 машин КК «Київавтодору» та близько 400 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць столиці, яка працюватиме у дворах і міжквартальних проїздах.

У Київській міській державній адміністрації активно готуються до роботи у період негоди. Так, зранку 11 листопада за участю першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, заступників голови КМДА Петра Пантелеєва та Іллі Сагайдака, а також усіх міських служб відбулось засідання оперативного штабу з метою відпрацювання схеми взаємодії і комунікацій під час роботи у складних погодних умовах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]