Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13 листопада в столиці очікується суттєве погіршення погодних умов – сильні снігопади, хуртовини та пориви вітру

10 листопада 2016 року, 18:26

13 листопада у Києві очікується суттєве погіршення погодних умов. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Так, синоптики прогнозують сильні снігопади, хуртовини, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, снігові замети, утворення снігового покрову висотою до 20 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледицю.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, міська влада закликає водіїв, за можливості, не користуватися власним автотранспортом у період негоди.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища нагадує основні правила поводження у разі посилення вітру:

  • усі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;
  • якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;
  • у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті;
  • уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Управління з питань надзвичайних ситуацій рекомендує при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]