Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13 травня під час «ІІІ Київського Євро Марафону» обмежать рух транспорту в центрі столиці

10 травня 2018 року, 16:19

Цієї неділі, 13 травня, із 08:00 до 15:30 відбудеться спортивно-масовий захід «ІІІ Київський Євро Марафон» («III Kyiv Euro Marathon»). Відповідну ініціативу громадської організації «ТОП РАННЕРЗ» підтримано розпорядженням КМДА з метою популяризації та розвитку фізичної культури і спорту в Києві.

У цей час буде обмежено рух всіх видів транспорту за маршрутом марафону: старт на перехресті вулиць Саксаганського та Еспланадної (Північні ворота, НСК «Олімпійський») – вул. Саксаганського – вул. Шота Руставелі – вул. Жилянська – вул. Велика Васильківська до станції метро «Либідська» – розворот перед вул. Івана Кудрі – вул. Велика Васильківська – вул. Фізкультурна – фініш на перехресті вулиць Саксаганського та Еспланадної (усього 7 кіл по 6000 м).

Головне управління Національної поліції у м. Києві та управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції також обмежить рух усіх видів транспорту для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на перехресті вулиць Саксаганського та Еспланадної (автомобільна парковка) 13 травня із 06:30 до 17:00. Департаменту транспортної інфраструктури доручено внести зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, які рухаються названими вулицями, про що буде повідомлено додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]