Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16-17 лютого у столиці триватиме Другий фестиваль українського народного танцю «ГОПАКФЕСТ»

12 лютого 2019 року, 15:58

16 та 17 лютого у столиці відбудеться Другий фестиваль українського народного танцю «ГОПАКФЕСТ». Про це повідомили у Департаменті культури.

Зокрема, 16-17 лютого о 10:00 у Центрі культури та мистецтв Національного авіаційного університету (проспект Космонавта Комарова, 1) відбудеться конкурсна програма фестивалю.

17 лютого о 18:00 у Колонній залі КМДА (вул. Хрещатик, 36) відбудеться Український бал, що є заключним заходом фестивалю.

Фестиваль українського народного танцю «ГОПАКФЕСТ» – це постійно діюча фестивальна програма народної творчості за участю танцювальних колективів України. Метою фестивалю є відродження, збереження та розвиток української народної хореографії, формування єдиного культурного простору в українському суспільстві, розвиток національної самосвідомості.

Цього року у фестивалі візьме участь понад 1000 танцюристів з усієї України віком від 10 до 65 років. До складу журі заходу запрошені відомі діячі культури та хореографічного мистецтва: Алла Рубіна, Лілія Черноус, Євген Досенко, Олександр Нестеров, Григорій Воронов, В’ячеслав Вітковський.

Контактний телефон організаторів заходу: 097-076-65-48 (Михайло Соломонович).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]