Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

17 вересня у столиці відбудеться легкоатлетичний пробіг «RUN LIKE A GIRL»

01 вересня 2017 року, 13:39

17 вересня на Подолі відбудеться легкоатлетичний пробіг серед жінок «Біжи як дівчина» («RUN LIKE A GIRL»). Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу ГО «Федерація легкої атлетики міста Києва» щодо організації цього спортивного заходу. Підписане відповідне розпорядження КМДА № 1048.

За інформацією організаторів, метою пробігу є популяризація бігових масових заходів для жінок, стимулювання жіночої аудиторії до бігу і досягнення особистих і спортивних цілей, а також пропаганда здорового способу життя та розвиток масового виду спорту.

Програмою заходу передбачені дитячі забіги (на 100 метрів – діти до 7 років, на 500 метрів – діти 8-15 років), забіг для мам із дитячими візками (100 метрів) і загальні забіги (на 3 та 6 кілометрів). Із детальною програмою можна ознайомитися за посиланням: https://goo.gl/R1MeDL.

Забіги відбуватимуться на маршруті: Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного (розворот на перехресті вулиць Петра Сагайдачного та Ігорівської) – вул. Петра Сагайдачного – вул. Костянтинівська – Контрактова площа.

Рух усіх видів транспортних засобів за зазначеним маршрутом 17 вересня з 08:00 до 13:30 буде обмежено. Про зміни в роботі маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування буде повідомлено додатково.

Під час проведення заходу буде забезпечено охорону громадського порядку та чергування бригад швидкої медичної допомоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]