Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19-20 травня титул найсильнішого виборюватимуть на Чемпіонаті України із середньовічного бою «Зов Героїв»

30 квітня 2018 року, 10:36

19-20 травня у «Парку Київська Русь» відбудеться Чемпіонат України із середньовічного бою «Зов Героїв». Помірятися силами зберуться понад 300 спортсменів із різних куточків країни, серед яких і члени Збірної України – призери минулорічного Чемпіонату світу.

У програмі Чемпіонату – змагання у групових номінаціях «16 на 16 бійців», «10 на 10 бійців», «5х5 бійців» та жіночі поєдинки «3х3 бійця», індивідуальні змагання як чоловіків, так і жінок у номінаціях «щит – меч». Окрім лицарських баталій на гостей чекають виступи кінного театру, стрільба із требушету вогняними ядрами, ярмарок майстрів, майстер-класи із народних ремесел.

Як підкреслюють організатори, середньовічний бій – це не тільки захоплююче видовище, а й віднедавна в Україні – офіційний неолімпійський вид спорту. Це повноконтактний бій із використанням сталевої ненагостреної зброї, захисного і наступального озброєння, характерного для Середньовіччя. Учасник змагань із середньовічного бою одягнений у повний обладунок, який (як і зброя) зроблений за історичними зразками.

 

Місце проведення: «Князівство «Київська Русь», с. Копачів, Обухівський район, Київська область.

Детальніше – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]