Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 грудня стартує масштабний мистецький проект Зимова «Країна мрій» на Лівому березі

17 грудня 2018 року, 13:08

Уперше на Лівому березі Дніпра 19 грудня о 19:00 за підтримки Київської міської державної адміністрації разом із ГО «Країна мрій» та особисто Олегом Скрипкою урочисто відкриється масштабний різдвяно-новорічний мистецький проект Зимова «Країна мрій» на Лівому березі.

Різдвяне містечко та найбільша різдвяно-новорічна локація Лівого берегу Києва працюватиме щодня до 7 січня із 10:00 до 22:00 на майданчику біля Міжнародного виставкового центру (МВЦ) (Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»).

На локації на гостей чекатимуть:

  • різдвяний ярмарок;
  • святкове засвічення ялинки;
  • резиденція Святого Миколая;
  • тюбінгова гірка;
  • зона фуд-кортів;
  • різноманітні атракціони на будь-який смак і вікову категорію;
  • новорічні танцювальні сети для дітей та дорослих від dj Dereck;
  • велика вулична сцена зі світлодіодним екраном, vj-show та яскрава концертна програма, у якій візьмуть участь: Олег Скрипка, КораЛЛі, Joryj Kłoc, Брати Капранови, Брати Станіслава, Mnishek, Бурдон Фольк Бенд, ансамбль української аутентичної музики «Божичі», рок-гурт «The Doox», Хорея козацька, G-ART, Drum Art Show, Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» тощо.

Також відвідувачів очікуватимуть п’ять гала-концертів:

19-го грудня – урочисте відкриття Зимової «Країни мрій», Свято Миколая;

25-го грудня – святкуємо Різдво західного обряду;

31-го грудня – зустріч Нового року у «Країні мрій»;

1-го січня – Новорічний Гала-концерт;

7-го січня – Різдвяний концерт, зірковий вертеп.

Окрім цього, із 21 до 25 грудня о 16:30 та 19:00 на киян чекатиме справжній подарунок для всієї родини – казковий різдвяний мюзикл «Лускунчик: війна і мир». Це продовження історії Гофмана про знамениту ляльку. Найдраматичніша казка з гумором та філософським змістом.

Вхід вільний!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]