Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 квітня на столичному пляжі відбудеться спортивний фестиваль для молоді

05 квітня 2018 року, 14:31

21 квітня з 11:00 на столичному пляжі «Веселка» відбуватиметься спортивний фестиваль для молоді «Відчути спорт». Організовують захід Київський молодіжний центр, Управління молоді та спорту, проект «Feel the sport».

Мета фестивалю – надати можливість молоді спробувати себе в різноманітних видах спорту, дізнатися про особливості спортивних напрямів, надихнути людей до спортивних занять.

У рамках події можливо спробувати себе в таких видах спорту, як петанк, флорбол, бейсбол, хокей на роликах, айкідо, хортинг, скейтбординг, перетягування канату. Після завершення змагань серед команд 10 вищих навчальних закладів Києва на фестивалі можна буде пограти у фрізбі, волейбол, американський футбол, футбол, баскетбол, гольф або ж спробувати себе у таких спортивних активностях, як смуга перешкод, туризм, стрільба, гімнастика.

Окрім того, гості заходу зможуть вболівати за команди дитячого баскетбольного турніру, послухати музику, отримати поради від спеціалістів у сфері фітнесу, ознайомитися із лайфсейвінгом, поспостерігати за показовими виступами спортсменів та багато іншого, що надихне займатися спортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]