Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 вересня Київ приєднається до флешмобу «Велосипедом на роботу»

12 вересня 2018 року, 18:23

Напередодні Всесвітнього дня без авто, 21 вересня, Київ приєднається до флешмобу «Велосипедом на роботу». Запрошуються співробітники компаній, організацій та установ міста. Про це повідомили організатори – Асоціація велосипедистів Києва.

За традицією учасників очікує зустріч на Майдані Незалежності сніданок з кавою та круасанами, фотозона, конкурси та спілкування. Після збору буде конкурс Best Corporate Team, в якому переможе найчисленніша корпоративна велоколона. Після цього – конкурс на найкращий діловий лук серед усіх учасників та учасниць заходу.

Щоб взяти участь у флешмобі та конкурсах, потрібно зареєструватись: https://goo.gl/q8gpHh.

Дістатися на флешмоб можна поодинці, разом з іншими учасниками зі свого району (мапа збору колон у районах Києва) або разом з колегами у складі корпоративної колони. Для тих, хто хоче спробувати їздити велосипедом на роботу чи навчання, Асоціація велосипедистів Києва підготувала 10 порад, як спланувати свій щоденний веломаршрут.

Програма осіннього флешмобу «Велосипедом на роботу»:

07:00-07:30 – старт колон з різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати наодинці;

08:00-08:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музичний супровід від велодіджея;

08:30-08:45 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний лук та найчисельнішу корпоративну колону Best Corporate Team;

08:45-08:50 – традиційне спільне фото;

08:50-10:00 – спілкування за кавою та від’їзд на роботу;

Флешмоб проводиться в рамках проекту Cycling Matters за фінансової підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Нагадаємо, флешмоб Велосипедом на роботу відбудеться в рамках Європейського тижня мобільності, який відзначають 16-22 вересня в понад 2 тисячах міст в усьому світі.

Акредитація для ЗМІ: Марина Блудша, [email protected], 0977930569.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]