Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24-29 серпня у Києві відбудеться Другий Конгрес СКУМО і Форум української молоді діаспори «Київ 2018»

23 серпня 2018 року, 12:14

24-29 серпня у місті Києві Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій організовує Другий Конгрес СКУМО і Форум української молоді діаспори «Київ 2018» (ФУМД), у якому візьмуть участь представники української молоді діаспори та України, представники влади, міністерств та відомств, гості з понад тридцяти країн світу. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі.

У програмі ФУМД запланована неофіційна частина, яка відбуватиметься із 24 до 26 серпня та складатиметься із різноманітних тренінгів, семінарів, зустрічей та екскурсій. Участь у неофіційній програмі передбачена для представників української молоді діаспори віком 18-35 років.

27-29 серпня відбуватиметься офіційна частина Форуму – 2-й Конгрес СКУМО, у рамках якого пройдуть пленарні засідання, засідання конгресових комісій, робота у секціях, тематичні сесії, панельні дискусії, які допоможуть визначити стратегічні напрямки діяльності, обрати нове керівництво СКУМО.

На офіційному відкритті, що відбудеться 27 серпня, участь візьмуть молоді лідери та активна молодь із української діаспори та України, представники Світового та Європейського Конгресу Українців, інших діаспорних організацій, керівництво держави, дипломатичний корпус, духовенство, євродепутати, представники державних інституцій, політичні, громадські та культурні діячі України.

Протягом усього часу проведення ФУМД заплановано культурну програму, яка репрезентуватиме українську культуру та мистецтво.

Захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Пропозиції та побажання щодо програми можна надсилати на електронну адресу:[email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]