Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 травня проект ДПТ у Деснянському районі буде винесено на містобудівну раду

20 травня 2016 року, 18:36

25 травня проект детального плану території у межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславської та Лісового проспекту у Деснянському районі буде винесено на містобудівну раду. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко.

Основна мета цього проекту – реновація територій існуючої застарілої забудови для можливості відселення мешканців з аварійних будинків, будівництво житла, розвиток інфраструктури, створення комфортних умов для проживання мешканців мікрорайону. Наразі відбулася процедура громадських слухань проекту детального плану території у межах вище зазначених вулиць. Було отримано більше 700 зауважень від мешканців мікрорайону, які враховано при доопрацюванні ДПТ.

«Дуже важливою є роз’яснювальна кампанія серед мешканців масиву, ми маємо їм донести, які конкретні позитивні зміни відбудуться в інфраструктурі мікрорайону та благоустрою території при комплексній реновації мікрорайону», – підкреслив Олександр Спасибко.

За словами заступника голови КМДА, будинок за адресою: вул. Мілютенка, 23-А відомий і депутатам Київради, і адміністрації, як будинок у незадовільному санітарному стані.

«Запропоновано зводити будинок на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема. За рахунок забудовника відбудеться благоустрій територій та розширення проїжджої частини. Вже 25 травня проект ДПТ буде винесено на містобудівну раду. Після цього Київрада має затвердити ДПТ та виділити земельну ділянку для будівництва. Інвестиційний конкурс заплановано на липень цього року», – розповів заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]