Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 грудня в КМДА відбудеться благодійний показ вистави «Вій 2.0.»

20 грудня 2016 року, 15:10

26 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться вистава «Вій 2.0.» у постановці «Дикого театру». Проект реалізовується в співпраці з КМДА і благодійним фондом «Таблеточки». Зібрані від продажу квитків кошти спрямують на лікування онкохворих малюків у двох найбільших українських лікарнях – НДСБ «Охматдит» і Київському дитячому обласному онкодиспансері.

Вистава за п’єсою відомої авторки Наталії Ворожбит розповідає саркастичну та містичну історію про пригоди двох французів в українському селі.

Режисер постановки – Максим Голенко, художник – Федір Александрович, композитор – Дмитро Данов, продюсер – Ярослава Кравченко.

У ролях: Дмитро Губанов, Андрій Кронглевський, Олексій Жмурко, Євген Ковальчук, Дмитро Вовчук, Людмила Русланова, Володимир Кравчук, Катерина Вишнева, Анастасія Ковальчук, Володимир Лиско, Олена Яворська.

Постановка брала участь у Гогольфест 2015, Kiev Theatre Showcase (ETC), Festival divadiel strednej Európy в Словаччині, а також перемогла у трьох номінаціях міжнародного фестивалю «Мельпомена Таврії».

Детальніше – за посиланнями: http://wild-t.com.ua, www.facebook.com/wildtheatre.ua.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, Колонна зала, 2-й поверх.

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: (096) 621 46 91, (050) 640 68 90 (Ярослава Кравченко), [email protected].

 

Довідково.

«Дикий театр» – незалежний гостросоціальний театр, створений у 2016 році, як альтернатива до репертуарного театру. Випускає вистави на гострі, дискусійні теми.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]