Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 листопада через проведення ярмарків змінюють рух автобуси №№ 73, 101

22 листопада 2016 року, 17:41

26 листопада 2016 року у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків внесено зміни у роботу автобусів маршрутів №№ 73, 101.

Так, на просп. Оболонському, на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Маршала Тимошенка, рух автобусів маршруту № 73 в напрямку вул. Милославської буде організовано за трасою: ст. м. «Героїв Дніпра» – вул. Героїв Дніпра – вул. Зої Гайдай – вул. Маршала Тимошенка – просп. Оболонський, далі за діючою трасою.

Рух автобусів маршруту № 101 на вул. Миколи Закревського, на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера, буде організовано за трасою: ст. м. «Петрівка» – просп. Маяковського за діючою трасою, далі – вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючим маршрутом.

Ознайомитися з розкладом маршрутів столичного громадського транспорту можна на офіційному сайті КП «Київпастранс» за посиланням: Маршрутна мережа та розклад руху.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]