Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 квітня відбудеться форум для молоді, присвячений питанню профорієнтації

27 березня 2018 року, 15:47

28 квітня з 11:00 до 15:00 у Національному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова відбудеться масштабний форум для молоді «Skill Kit». Захід об’єднає школярів, батьків, студентів задля вирішення питань профорієнтації та здобуття професійних навичок. Ініціатором форуму виступив Київський молодіжний центр.

Унікальність заходу полягає у кількості та різноманітності інтерактивних зон: лекцій, тренінгів, ігор. Кожен учасник зможе знайти для себе підходящий формат та тематику.

Спікери заходу (психологи і коучі) на конференції пояснять батькам молодих людей, як знайти підхід до своєї дитини та зрозуміти її бажання попри різницю у мисленні різних поколінь.

Школярі матимуть нагоду набути особистісних навичок: самомотивації; нетворкінгу; запобіганню енергійному вигорянню; розвитку креативності; вихованню власного лідерства. Також школярі отримають інформацію щодо можливостей професійного навчання в Україні. Спікерами виступлять фахівці різних спеціалізацій.

Для студентів, у яких також є запитання стосовно самовизначення, здобуття професійних навичок, навчання та працевлаштування, ракурс буде трохи зміщений: вони дізнаються про можливості професійного навчання та усі тонкощі процесу працевлаштування. Допоможуть їм у цьому професійні HR-фахівці.

Також відбудуться різноманітні ігри на розвиток креативності та визначення схильності до творчих професій.

Для участі необхідна попередня реєстрація: goo.gl/Hto4pJ.

Акредитація представників ЗМІ здійснюється за телефоном: 095-392-40-01. Контактна особа: Карасьова Ксенія.

Захід відбудеться за адресою: вул. Пирогова, 9 (НПУ імені М. Драгоманова).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]