Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 квітня розпочинається національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї» - Валентина Гінзбург (+відео)

26 березня 2018 року, 17:32

2 квітня у столиці стартує національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї». Про це розказала директор Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург під час прес-брифінгу, що цього тижня був присвячений початку національної кампанії з вибору лікаря та реалізації програми «Доступні ліки» у Києві.

Валентина Гінзбург повідомила, що обрати лікаря для себе та родини і підписати з ним декларацію можна буде вже з наступного понеділка.

«Для підписання декларації необхідно прийти до лікаря з паспортом та ідентифікаційним кодом, а також з телефоном (для реєстрації в системі). Декларацію від імені дитини може підписати будь-хто з батьків чи опікун, маючи при собі свідоцтво про народження маленького пацієнта», – розповіла Валентина Гінзбург.

Вона зазначила, що у кожному медичному закладі первинної ланки призначено відповідальну особу, до якої слід звертатися у разі будь-яких питань, пов’язаних з вибором лікаря.

«Передбачається, що терапевт може обслуговувати до 2000 осіб, сімейний лікар – 1800, педіатр – 900 маленьких пацієнтів», – повідомила Валентина Гінзбург.

Вона окремо зауважила, що столичні медики готові до підписання декларацій та чекають на своїх пацієнтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]