Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

3-го вересня відбудуться міжнародні змагання з велоспорту «Київська Сотка»

01 вересня 2017 року, 17:50

3-го вересня із 9:00 до 15:00 відбудуться Четверті міжнародні змагання з велосипедного спорту «Київська Сотка» дистанцією 100 км. Змагання проводяться за ініціативи громадської організації «Український гірськолижний клуб», а також за підтримки Київської міської державної адміністрації та Київської обласної державної адміністрації. Підписане розпорядження КМДА № 1044.

«Київська Сотка» – аматорські змагання для всіх охочих: чоловіків і жінок у категоріях від 18 років на велосипедах будь-якого типу.

На учасників заходу чекатиме сучасний рівень організації велозмагань: професійне суддівство, електронна система старту-фінішу, супровід автомобілями поліції, спецавтомобілями та каретами швидкої допомоги, пам’ятні сувеніри, призи. Після фінішу відбудеться музичний концерт на вул. Політехнічній, 41 (корпус 18 КПІ).

Велоперегони відбудуться у таких заліках (категоріях): на шосейних і кросових велосипедах; на велосипедах маунтен-байк і гібрид; на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо); на фіксах і сінгл-спідах; на вінтажних велосипедах; на велосипедах «Україна». Із деталями щодо участі у веломарафоні можна ознайомитися на сайті «Київська Сотка».

Веломарафон покликаний заохотити столичну молодь до здорового способу життя, фізичного, духовного розвитку, зокрема – до занять велосипедним спортом.

Нагадаємо, що за маршрутом веломарафону обмежать рух транспорту. Звертаємо також увагу,щоцього ж дня з 7:00 до 9:00 для збору учасників велозмагань закривається рух транспорту на дорозі-дублері на просп. Перемоги, від вул. Чорнобильської до вул. Ушакова.

Захід вперше ініційовано та проведено у столиці 7 вересня 2014 року Сергієм Харчуком. Уже до першої «Київської Сотки» 2014 року доєдналося понад 800 учасників. Урочистий старт відбувався на просп. Перемоги (біля парку ім. Пушкіна), фініш – на Контрактовій площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]