Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

30 серпня впроваджено додаткові зупинки автобусів маршрутів № 21 та № 61

30 серпня 2017 року, 10:12

Сьогодні, 30 серпня, в столиці впроваджено додаткові зупинки для автобусів маршрутів № 21 та № 61. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Так, з’явились додаткові зупинки для автобусів маршруту № 21, а саме:

  • «Вулиця Миколи Закревського» (де зупиняються тролейбуси маршрутів №№ 30, 31, 47, 50, 50К та автобуси маршруту № 114), що розташована на просп. В. Маяковського в напрямку вул. Милославської;
  • «Вулиця Олександра Сабурова», колишня назва «Житлові будинки», (де зупиняються автобуси маршруту № 6), розташована на вул. Бальзака в напрямку вул. Милославської (перед перехрестям з вул. Сабурова).

Додаткові зупинки впроваджено для автобусів маршруту № 61, а саме: «Вулиця Бальзака» (де зупиняються автобуси маршруту № 98), що розташована на вул. Сабурова за перехрестям із вул. Бальзака у напрямку залізничної платформи «Троєщина».

Також сьогодні перейменовано зупинку для автобусів № 6 «Житлові будинки» на «Вулиця Олександра Сабурова», що розташована на вул. Бальзака перед перехрестям з вул. О. Сабурова в напрямку с. Троєщина.

Зупинка «Вулиця Олександра Сабурова»

 

Зупинка «Вулиця Миколи Закревського»

 

Додаткова зупинка «Вулиця Бальзака»

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]