Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

3 квітня у «Kyiv Radio School» на базі «Радіо Київ» стартують освітні заняття

02 квітня 2018 року, 18:39

Завтра, 3 квітня, у радіо-школі «Kyiv Radio School» стартують освітні заняття з підготовки журналістів. У рамках проекту, що став переможцем Громадського бюджету – 2, слухачі протягом 2 місяців пройдуть шлях від кореспондента до автора проекту або власника радіо. Офіційне відкриття школи відбулося сьогодні.

Перших слухачів було обрано шляхом відкритого жеребкування під час прямого ефіру 19 березня. Викладачі – радійники-практики «Радіо Київ 98 ФМ», викладачі кафедри журналістики, реклами та PR Національного авіаційного університету. Зокрема, програмний директор «Радіо Київ» Ольга Герасимчук, автор і ведуча talk-проектів Світлана Василенко, ведуча психологічного проекту «Крила» Еллада Пакаленкайте, практикуючий психолог та ведучий програми «Формула душі» Іван Сторчак, доцент кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю НАУ Антоніна Іващук та інші.

Вони навчатимуть писати сценарії програм, брати інтерв’ю, створювати новини, монтувати звук. Техніка мовлення та риторика теж у переліку предметів «Kyiv Radio School». Так само, як і психологія ефіру та особливості музичних форматів радіостанцій.

Слухачі отримають сертифікат та демоверсії власних програм. Для найактивніших – стажування на «Радіо Київ 98 ФМ».

Усі охочі можуть також безкоштовно відвідувати майстер-класи викладачів «Kyiv Radio School» на вихідних. Подробиці – на сторінці групи: https://www.facebook.com/groups/kyivschool//.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]