Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

49 столичних підприємств повністю погасили заборгованість із заробітної плати

15 листопада 2017 року, 17:19

Із початку 2017 року 49 підприємств Києва повністю погасили заборгованість із виплати заробітної плати жителям столиці. Таку статистику (станом на 1 жовтня) під час чергового засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в м. Києві озвучив заступник голови комісії, директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

«Завдяки вжитим заходам за період січня-жовтня 2017 року у повному обсязі погасили заборгованість 49 підприємств на загальну суму 18,6 мільйона гривень, із яких 7,5 мільйонів гривень – заборгованість державних підприємств. Окрім того, зменшили борг 20 підприємств на суму 10 мільйонів гривень», – підкреслив Юрій Крикунов.

Проте робота зі складання графіків погашення боргів і контроль за їх виконанням продовжується. Адже в розрізі районів міста найбільша кількість підприємств-боржників у Печерському, Шевченківському та Солом’янському районах, що в загальному обсязі складає понад 80,6 млн грн – це майже 80% від загальної суми боргу в місті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]