Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці офіційно розпочали підготовку до фіналу Ліги чемпіонів, що відбудеться у Києві в 2018 році

22 травня 2017 року, 18:46

У столиці офіційно розпочали підготовку до фіналу Ліги чемпіонів, що відбудеться у Києві в 2018 році. Про це йшлося під час інспектування локацій майбутньої події за участю першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса із президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком та першим заступником міністра молоді та спорту України Миколою Даневичем.

«Зараз ми знаходимося на етапі розподілу обов’язків, – прокоментував перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. – Очікуємо завершити це до кінця місяця, потім будемо монетизувати наші обов’язки та прискіпливо вивчати всі аспекти організації. Нам важливо, щоб кожна деталь була реалізована на найвищому рівні. Столиця дуже якісно організувала і провела «Євробачення», і ми віримо, що і Ліга чемпіонів буде такою ж рівневою», – підкреслив Геннадій Пліс.

Андрій Павелко підтримує колегу.

«Сьогодні ми оглянули основну локацію, НСК «Олімпійський», і визначили, що маємо поліпшити тут. Це лише початок роботи, але я вірю, що завдяки тій співпраці і тому порозумінню, яке зараз маємо зі столичною владою, ми зробимо все якнайкраще. Наша ціль – організувати найкращий фінал Ліги чемпіонів в історії. І приємно відзначити, що у цьому прагненні ми єдині із київською міською владою, Мінмолодьспортом та іншими залученими організаціями. У цю п’ятницю буде рівно один рік до фіналу Ліги чемпіонів у Києві, часу стає все менше, і тим активніше ведеться підготовка до цієї визначної події», – зауважив президент Федерації футболу України.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня 2018 року на НСК «Олімпійський» у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]