Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року ми плануємо зменшити чергу у дитсадки на 3,5 тис. дітей і працюємо над тим, щоб за 2-3 роки черги не було»

16 червня 2017 року, 20:11

Цього року у Києві планують відкрити 10 дитячих садків і зменшити чергу в садочки на 3,5 тис дітей, а за кілька років – повністю її ліквідувати. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Я взяв непросте завдання, адже багато дітей сьогодні у черзі до дитсадків, багато дітей переселенців. Цього року ми плануємо зменшити чергу на 3,5 тис. дітей, і наше завдання, щоб за 2-3 роки черги взагалі не було», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що цього року заплановано відкрити у столиці 10 дитсадків.

«Може нам навіть вдасться і 11», – додав Київський міський голова.

Він розповів, що цього тижня проінспектував перебіг робіт із будівництва нового дитсадка на вулиці Волго-Донській у Дарницькому районі.

«Дуже гостро стоїть питання з дитсадками в цьому районі. Ми пообіцяли і робимо все, щоб до кінця року відрити тут новий дитсадок – сучасний із ліфтами, пандусами, басейном, енергозберігаючими технологіями, – зазначив Віталій Кличко. – Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дошкільних навчальних закладах. Крім того, кожен дитсадок – це 50-60 робочих місць для дорослих», – сказав мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]