Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На полігоні № 5 провели протипожежні навчання

06 липня 2017 року, 18:18

 

Сьогодні, 6 липня, на території полігону твердих побутових відходів № 5 (с. Підгірці) відбулося спільне навчання щодо реагування на виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пожежами. У пожежонебезпечний період особливо важливе проведення таких навчань для підвищення рівня готовності рятувальних служб і працівників полігону до оперативного реагування на випадок пожежі. У ході навчання рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві, КАРС «Київська служба порятунку», ГУ ДСНС України у Київській області разом із працівниками полігону відпрацьовували спільні дії з ліквідації умовної пожежі.

За задумом, загоряння сталося на ділянці полігону і учасники навчання мали швидко зреагувати, щоб унеможливити поширення вогню територією полігону та на поряд розташовані житлові та господарські об’єкти. Першочергово умовну пожежу локалізували наявними силами й засобами працівники ПрАТ «Київспецтранс» і КО «Київзеленбуд», засипаючи місце займання землею. Таким чином пожежу загасити не вдалося, тому керівник ПрАТ «Київспецтранс» прийняв рішення щодо залучення додаткових сил ГУ ДСНС України у м. Києві, комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку», ГУ ДСНС України у Київській області.

Варто зазначити, що з початку пожежонебезпечного періоду на території полігону ТПВ № 5 цілодобово чергує пожежна машина, заготовлені запаси води і ґрунту для гасіння пожежі.

Керівництво міста контролює ситуацію на полігоні та у разі виникнення пожежі аварійно-рятувальні служби Києва та Київської області готові оперативно зреагувати й ліквідувати надзвичайну ситуацію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]