Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги учасників дорожнього руху! У зв’язку з підвищенням температури повітря у Києві обмежать рух великовагового транспорту

01 серпня 2017 року, 18:04

Із 10:00 до 22:00 у зв’язку з підвищенням температури повітря до +28 ºС вводиться обмеження руху на вулично-дорожній мережі Києва для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн. Про це нагадують у КК «Київавтодор».

Управління патрульної поліції у м. Києві здійснює оперативний контроль за дотриманням водіями великовагових транспортних засобів обмеження руху на вулично-дорожній мережі столиці.

Нагадуємо, що такі зміни вводяться відповідно до розпорядження КМДА від 07.07.2012 № 1173 «Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв’язку з підвищенням температури повітря».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]