Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ долучається до проекту USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні»

07 липня 2016 року, 11:10

Міська влада прийняла рішення про долучення до впровадження проекту USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні». Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час зустрічі з керівником Проекту Картлосом Канкадзе.

«Сьогодні Україна посідає третє місце в Європі з тягарем поєднаної інфекції ТБ/ВІЛ. Особливо актуальним питання туберкульозу стало через конфліктну ситуацію на сході України, масове переміщення населення з територій військових дій та збільшення соціально-економічної напруги», – сказав Микола Поворозник.
За його словами, мета проекту USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» – поліпшення стану здоров’я українців шляхом удосконалення якості послуг з діагностики, ведення випадку та профілактики туберкульозу, включно з випадками стійкого до протитуберкульозних препаратів та ВІЛ-асоційованого туберкульозу.
«Наразі, працюючи як на національному, так і на регіональному рівні, Проект впроваджує успішні відтворювані моделі протидії туберкульозу в регіонах України, що підтримуються USAID, а саме: у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Одеській, Харківській та Херсонській областях. Тож місто Київ теж долучиться до впровадження цього проекту», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]