Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завдяки підвищенню рівня заробітної плати до бюджету додатково надійшло понад 15 млн грн

16 листопада 2017 року, 14:15

На столичних підприємствах спостерігається позитивна динаміка у підвищенні рівня заробітної плати. Про це під час засідання Міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій із оплати праці в м. Києві заявив заступник голови робочої групи, директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

«Завдяки вжитим заходам протягом січня-вересня 2017 року, шляхом підвищення рівня заробітної плати до бюджету додатково надійшло понад 15 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб», – наголосив Юрій Крикунов.

За результатами проведеної роботи найкращі показники спостерігаються у Дніпровському, Дарницькому та Подільському районах. Рівень середньої заробітної плати підвищили:

• 107 підприємств Дніпровського району (із яких 29 підприємств – у 2-3 рази);

• 60 підприємств Дарницького району;

• 37 підприємств Подільського району.

Загалом, від початку року проведено 86 засідань робочих груп, на яких заслухано керівників 684 підприємств та організацій столиці, що мають невиправдано низький рівень заробітної плати. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]