Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські медики отримали в подарунок автомобіль «преміум» класу BMW X3

22 листопада 2017 року, 13:38

ТОВ «АВТ Баварія Україна» передало столичній громаді в якості благодійної допомоги легковий автомобіль – новий «кроссовер» марки BMW X3 xDrive20d F25 «преміум» класу, 2017 року випуску. Як наголошує КО «Київмедспецтранс», незабаром машину буде переобладнано в спеціальний автомобіль медичної допомоги нового типу.

Так, крім установлення проблискових маячків синього кольору та звукової сигналізації з нанесенням відповідного кольорографічного розфарбування, в салоні та багажному відділенні встановлено спеціальний модуль, в якому передбачена можливість розміщення та надійного кріплення медичного обладнання. У модулі також вбудовано холодильний бокс для зберігання медичних препаратів в умовах низьких температур. Особливо ж важливим та новітнім є те, що для підключення медичного устаткування та обладнання в бортову електросистему спецавтомобіля вмонтований перетворювач електричного струму (220В).

Після переобладнання спецмедавтомобіль зможе цілодобово контролювати своєчасність та якість надання ланок екстреної (швидкої) медичної допомоги, використання медикаментів та інших засобів, виконання норм і вимог санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів, правил з безпеки та протипожежної безпеки.

Окрім того, в разі будь-якої надзвичайної ситуації в Києві зазначений спеціалізований автомобіль може бути задіяний для переміщення відповідальних для:

• організації ними та контролю виконання ланками екстреної (швидкої) медичної допомоги та медицини катастроф заходів оперативного реагування;

• прийняття на місці надзвичайної ситуації відповідних управлінських рішень;

• взаємодії з керівництвом Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва з будь-яких інших питань, потребуючих оперативного рішення на місці надзвичайної ситуації.

Також зазначений спецмедавтомобіль BMW X3 задіятимуть для медичного супроводу спортивних змагань, марафонів, суспільно-громадських заходів та міжнародних подій у столиці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]