Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках Тижня права киянам надаватимуть професійну безоплатну правову допомогу

27 листопада 2017 року, 11:11

Із 11 до 15 грудня в Києві триватимуть правоосвітні заходи, під час яких безоплатно надаватимуть професійну первинну правову допомогу з питань реалізації та захисту прав людини. Акція триватиме у рамках Всеукраїнського тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини. Про це повідомив організатор заходу – Інститут політико-правових та релігійних досліджень.

У Києві та Київській області безкоштовну правову допомогу надаватимуть консультанти юридичної клініки «Соціальна справедливість» Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана спільно з експертами Інституту політико-правових та релігійних досліджень. Записатись на консультацію можна за тел.: (066) 506-01-52, Анна Гужва, або [email protected], у темі листа вказати: «Тиждень права». Консультації надаватимуться за адресою: вул. Мельникова, 81, каб. 108.

13 грудня також відбудеться Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні». До участі запрошуються курсанти, студенти, слухачі, аспіранти, вчені, практики, а також науково-педагогічний склад вищих навчальних закладів і наукових установ. Детальніше – за посиланням.

Партнери заходу: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, ДЮІ МВС України, «K-project center», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, юридична клініка «Соціальна справедливість» Київського національного економічного Університету ім. В. Гетьмана.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]