Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку року в столиці звільнили 12 управлінців ЖЕД, ще 17 – позбавили премії (+рейтинг)

29 листопада 2017 року, 15:04

Із початку цього року в Києві звільнили 12 працівників управлінської ланки житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД), ще 17 – депреміювали, а 44-м особам винесли догани. Кадрові та дисциплінарні рішення прийняті за результатами перевірок управління самоврядного контролю (житлово-комунальної інспекції) КМДА, а також із урахуванням рейтингу комунальних ЖЕД столиці за жовтень. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми склали жовтневий рейтинг роботи житлово-експлуатаційних дільниць, що формується на основі кількох критеріїв: звернень киян на міські гарячі лінії 15-51 та 15-57, чистота будинків і дворів, освітлення місць загального користування, протиаварійна робота у робочий час, взаєморозрахунки з клієнтами, кількість скарг на грубу поведінку та хамство працівників. Керівник однієї з дільниць, що увійшла до десятки найгірших, а саме: ЖЕД «Печерська брама», уже не займає цю посаду», – повідомив Петро Пантелеєв.

Так, відповідно до рейтингу, найгіршими у жовтні визнані: ЖЕД «Печерська брама» (Печерський район), ЖЕД-102 (Голосіївський район), ЖЕД «Липкижитлосервіс» (Печерський район), ВОП «Софіївка» (Шевченківський район), ВОП «Покровська» (Шевченківський район), ВОП «Золотоустівська» (Шевченківський район), ВОП «Дегтярівка» (Шевченківський район), ВОП «Шулявка» (Шевченківський район), ВОП «Сирець» (Шевченківський район), ВОП «Нивки-Діброва».

«У кожній із цих ЖЕД житлово-комунальна інспекція вже провела або там тривають службові розслідування. Як мінімум, ми позбавляємо посадових осіб премій, як максимум – звільняємо з роботи. Йдеться про керівників, головних інженерів, майстрів, тобто людей, які повинні організувати роботу, зокрема, і протиаварійні заходи», – зауважив заступник голови КМДА.

Також нагадаємо, 29 серпня 2017 року прийняте розпорядження КМДА № 1039 «Про деякі питання щодо формування кадрового резерву на посади керівників структурних підрозділів з експлуатації житлового фонду підприємств, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва та віднесених до сфери управління районних у місті Києві державних адміністрацій». Станом на сьогодні до столичного «кадрового резерву» свої анкети надіслали понад 40 осіб.

Більш детально з рейтингом ЖЕД м. Києва можна ознайомитися в таблиці нижче.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]