Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рік Японії в Україні урочисто завершиться ЗD-шоу на Софійській площі

18 грудня 2017 року, 12:43

22 грудня планується проведення ЗD-відеомаппінг шоу на Софійській площі, яким урочисто завершиться Рік Японії в Україні. Поєднання японської та української культур стане основним мотивом відео, що буде продемонстровано киянам та гостям столиці. Про це розповіла сьогодні на брифінгу щодо організації новорічно-різдвяних заходів директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

Захід розпочнеться з урочистої церемонії за участю представників Посольства Японії в Україні та Київської міської державної адміністрації. Початок шоу о 18:00, повторення програми – кожні 20 хвилин до 23:30.

Нагадаємо, що з нагоди відзначення 25-ої річниці встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною, за ініціативою Президента України Петра Порошенка, 2017 рік було оголошено Роком Японії в Україні. У рамках його святкування Посольство Японії у тісній співпраці з українськими партнерами протягом усього року проводило різноманітні заходи та події.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]