Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через погодні умови деякі рейси з аеропорту «Київ» (Жуляни) скасовані або перенесені до аеропорту «Бориспіль»

18 грудня 2017 року, 16:21

Аеропорт «Київ» (Жуляни) працює у штатному режимі, спецтехніка здійснює чистку злітно-посадкової смуги. Про це повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Київ».

Екіпаж кожного рейсу самостійно приймає рішення про зліт, головним критерієм якого є безпека пасажирів. Фактори, що беруться до відома під час  прийняття рішення – видимість, зчеплення зі злітно-посадковою смугою, вітер, опади.

Адміністрація аеропорту просить пасажирів стежити за онлайн-табло, яке постійно оновлюється, а також зв’язуватись безпосередньо з авіакомпанією, яка здійснює переліт. На даний момент деякі рейси скасовані чи перенесені до аеропорту «Бориспіль».

Статус кожного рейсу може змінюватися у залежності від погодних умов. Просимо всіх пасажирів своєчасно приїжджати в аеропорт і стежити за онлайн-табло.

Український гідрометцентр повідомляє, що складні погодні умови триватимуть протягом трьох діб. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]