Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відновили будинок культури «Святошин»

22 грудня 2017 року, 17:03

Сьогодні, 22 грудня, відбулася презентація оновленого будинку культури «Святошин». Про це повідомили у Святошинській РДА.

Капітальній ремонт було розпочато у лютому 2017 року, в рамках якого облаштовано нові гримерки, відремонтовано технічні приміщення, системи гарячого водопостачання, централізованого опалення, холодного водопостачання, електричні мережі, переобладнано фойє, гардероб і концертну залу на 480 крісел із відновленням у ній опалення.

Фінансування робіт було передбачено «Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік» із затвердженими видатками у розмірі 6,5 млн грн. Востаннє заклад ремонтували у 2004 році.

«Відремонтований оновлений Центр культури «Святошин» запрошує малечу в казку. Єдиний культурний центр на район, в якому проживає понад 340 тисяч мешканців, в якому працюють представники 21 творчих колективів. Безпрецедентна увага до галузі культури відчувається не тільки в центральних районах міста! Вітаю вас, дорогі святошинці!» – сказала Діана Попова.

«Новий «Святошин» повністю готовий до проведення 35 новорічних вистав тепер уже в комфортних умовах. Сподіваюсь, що гості, які відвідували будинок культури минулого року, відчують різницю», – зазначив голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Сьогодні у будинку культури «Святошин» функціонує 21 творчий колектив.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]