Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці для більш оперативного прибирання снігу необхідно залучати додаткові ресурси – Микола Поворозник

04 січня 2018 року, 17:50

 

У Києві для більш оперативного прибирання снігу на тротуарах і міжквартальних проїздах необхідно залучати додаткові ресурси. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Врахувавши попередній досвід робимо висновки, що наявних ресурсів недостатньо для оперативного та якісного прибирання міста під час надмірних снігопадів. Особливо це стосується тротуарів та міжквартальних проїздів. Тому, щоб уникнути накопичення снігу на цих ділянках, плануємо й надалі залучати до прибирання снігу військових. Окрім того, у разі суттєвого погіршення погодних умов для прибирання територій у встановленому порядку буде залучена спецтехніка приватних підприємств та підприємців», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Окрему увагу він звернув на прибирання зупинок громадського транспорту, підходів до пішохідних переходів, в’їздів до закладів охорони здоров’я та освітніх закладів.

«Одним із першочергових завдань комунальних служб є забезпечення можливості киянам безперешкодно проходити тротуаром, розчищеним від снігу, до зупинок громадського транспорту», – наголосив перший заступник голови.

Він також зауважив, що й надалі під час погіршення погодних умов та в разі необхідності буде збережена практика заборони в’їзду великогабаритного та великовантажного транспорту до міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]