Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 лютого у КМДА відбудеться благодійна зустріч-вистава «Я – це інший ТИ»

(подію завершено)

02
лютого п'ятниця
час проведення 19:00

2 лютого о 19:00 у Колонній залі КМДА відбудеться благодійна зустріч-вистава «Я – це інший ТИ», створена за текстами (про) підлітків, які втратили свої домівки, але не втратили віри у майбутнє своєї країни.

У музичному супроводі на сцені оживатимуть літературні твори у авторському виконанні 7 молодих людей із Донецька, Луганська, Костянтинівки, Стаханова, Запоріжжя та Львова, які наразі живуть у Києві, Харкові та Львові, та які брали участь у двох конкурсах 2016-2017 років за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини серед українських підлітків і молоді.

Режисер вистави – Уляна Бонцьо, керівник театральної студії «Маски», актриса театру та кіно, режисер-постановник дитячих і юнацьких міні-вистав і перформансів, психолог-консультант, соціальний педагог, засновник організації з надання психологічних послуг «Психологічна консультація online», організатор і ведуча програм із розвитку особистості, викладач психологічних дисциплін.

Організатори – благодійний фонд «Дитинець» та Німецько-українсько-білоруське товариство «Європа без кордонів» (Віттен, ФРН) за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Детальніше – за посиланням.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА.

Вхід вільний.

 

Довідково.

Благодійний фонд «Дитинець» зареєстрованою 27 листопада 2014 року. Організація продовжила діяльність ініціативної групи «Київ-схід-діти», яка внаслідок військових дій і загострення кризи в Україні в травні 2014 року об’єднала громадян із метою швидкого реагування на соціальні та інші потреби сімей з дітьми, які були вимушені покинути свої домівки та переїхати до Києва та Київської області.

Це перша ініціатива, яка почала об’єднувати такі родини в своєрідний клуб та організувала перший в Україні Центр психосоціальної допомоги дітям та родинам ВПО. Одним із напрямів діяльності було інформування громади Києва про актуальний стан подій на сході України, надання комплексної допомоги співгромадянам, що опинилися в складних життєвих обставинах.

БФ «ДИТИНЕЦЬ» реалізує програми у сфері культури, мистецтва, освіти, науки, духовного і фізичного розвитку малечі та юнацтва, патріотичного самоусвідомлення юних громадян України, а також сприяє розвитку філантропії та благодійництва.

Німецько-українсько-білоруське суспільство «Європа без кордонів» створено в Німеччині у 2007 році вихідцями з Києва та Донецька. До початку війни в Україні суспільство організовувало культурно-просвітницькі та освітні проекти в Білорусі. Починаючи з осені 2014 року, увага суспільства зосереджена переважно на Україні. Воно надає та реалізовує благодійну допомогу, освітні, мистецькі та громадські проекти, зустрічі молоді тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]