Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Повітрофлотському шляхопроводі тривають проектні роботи з реконструкції розв’язки – Дмитро Давтян

05 лютого 2018 року, 12:52

Залишки бетону, які виявили сьогодні, 5 лютого, на проїжджій частині під Повітрофлотським мостом, – це неприбраний працівниками відпрацьований матеріал. Так прокоментував знімки, що з’явилися у мережі, заступник голови КМДА Дмитро Давтян. За його словами, відповідальним особам провели інструктаж, а самі уламки ліквідували.

Дмитро Давтян розповів, що працівники спеціалізованого комунального підприємства із ремонту та утримання мостів «Київавтошляхміст» на Повітрофлотському шляхопроводі виконували роботи із превентивного сколювання бетону на елементах шляхопроводу упродовж останніх 3-х діб у нічний період. Та, на жаль, недостатньо якісно прибрали залишки старих матеріалів, що стало причиною потрапляння бетону на проїжджу та пішохідну частини, розповів заступник голови КМДА.

«Так, роботи справді велися у нічний період, коли трафік на вулицях максимально низький. Це планові роботи, і вони будуть проводитися ще кілька ночей, поки комунальне підприємство не прозвітує про виконання, а ми, у свою чергу, перевіримо це. Робітники, які не прослідкували та не прибрали вчасно знятий бетон, отримали інструктаж, і я сподіваюсь, що вони якісно виконають усі заплановані дії», – підкреслив Дмитро Давтян.

Нагадаємо, що наразі тривають проектні роботи з реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги, вул. В. Чорновола та просп. Повітрофлотського.

Уночі на шляхопроводі працює «Київавтодор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]