Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 лютого відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсу «Честь та звитяга»

(подію завершено)

07
лютого середа
час проведення 15:00

7 лютого о 15:00 у сесійній залі Київради відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсу серед учнівської молоді Києва «Честь та звитяга», присвяченого 100-річчю Бою під Крутами.

Під час церемонії нагородження відбудеться військове дефіле, виконане бійцями Почесної варти Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, сесійна зала Київради, 4-й поверх.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (093) 808-79-50, Марія Кравчук.

 

Довідково.

Нагадаємо, що конкурс «Честь та звитяга» відбувся в столиці 3 лютого. Участь у заході взяли 37 команд і понад 500 учасників. Конкурс організований «Київським центром дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Співорганізатори церемонії нагородження: ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО», ГО «Юнацький корпус», Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Київський міський військовий комісаріат.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]