Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вранці 28 лютого обмежать в’їзд до столиці великогабаритного та великовантажного транспорту

27 лютого 2018 року, 16:30

У зв’язку з погіршенням погодних умов 28 лютого з 05:00 до 10:00 буде обмежено в’їзд великогабаритного та великовантажного транспорту до Києва. Таке рішення прийняте сьогодні, 27 лютого, Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА. Про це повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій.

За прогнозом синоптиків, внаслідок впливу активного циклону 27 та 28 лютого в столиці очікується хуртовина, сніг, температура повітря вночі 28 лютого 12-14 морозу, вдень 7-9 морозу. Обмеження в’їзду в місто дозволить уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки.

Також протоколом комісії доручено профільним структурам залучити під час великого снігопаду додаткову спеціальну техніку.  

Для належної роботи снігоприбиральної техніки столична влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані.

Також міська влада переконливо просить киян у разі погіршення погодних умов не користуватися особистим авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

Інформація про зміни дорожнього руху оперативно оновлюється на офіційному веб-порталі КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]