Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

5 жовтня відкриють фотовиставку «Київський підприємець в об’єктиві: акценти особистості та успіх стратегії»

01 жовтня 2018 року, 12:51

5 жовтня о 16:00 відбудеться відкриття фотовиставки «Київський підприємець в об’єктиві: акценти особистості та успіх стратегії». Про це повідомляють у КП «Володимирський ринок».

Фотовиставка налічує 12 плакатів, на яких зображені підприємці «Володимирського ринку». На думку організаторів, такий захід – черговий крок на шляху до діалогу та співробітництва малого та середнього підприємництва міста Києва, органів місцевого самоврядування, державних підприємств та української спільноти.

У відкритті фотовиставки візьмуть участь представники КП «Володимирський ринок», КП «Київський метрополітен», які є організаторами заходу, а також представники Інституту індивідуалізації та тьюторства, Київського інституту бізнесу та технологій, Спілки українських підприємців.

Захід приурочено до річниці затвердження 1998 року Указу Президента № 1110/98 «Про день підприємця».

Виставка триватиме протягом місяця.

Місце проведення: станція метро «Золоті ворота» (вестибюль), Золотоворітський проїзд, 3.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: (050) 553-08-55; (044) 529-01-01 або на е-mail: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]