Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко та Леннокс Льюіс зустрілися у боксерських рукавичках

01 жовтня 2018 року, 13:04

Вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко та легенда світового боксу Леннокс Льюіс зустрілися у боксерських рукавичках. Такий вихід зірок боксу відбувся під час церемонії відкриття 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який вперше проводять у Києві.

Чемпіони через 15 років після поєдинку поділилися своїми тодішніми емоціями та прокоментували найяскравіші моменти бою. Не обійшлося і без жартів і обговорення питання, хто ж тоді переміг. 

«15 років тому відбувся бій, про який до сьогоднішнього дня говорять мільйони людей у світі, – сказав Віталій Кличко. – Сьогодні наш ринг – ця сцена, і можемо коментувати той бій».

Зокрема, Віталій Кличко сказав, що, якби лікар тоді не зупинив бій через розсічення на обличчі в українця, він вже у наступному раунді поклав би Леннокса Льюіса на ринг.

Також Віталій Кличко подякував Ленноксу Льюісу за те, що той бій дав йому шанс продемонструвати, що він – один із найсильніших боксерів світу.

«Леннокс дав мені шанс показати, що я – один із найсильніших боксерів світу. Всі фани боксу, коментатори оцінили мої вміння. Сьогодні багато хто хоче побачити бій Кличко-Льюіс знову, але вибачте, на жаль, цього вже не буде», – сказав мер Києва.

Леннокс Льюїс зауважив, що передивлявся бій близько 30 разів і дивився б його знову і знову. Він назвав Віталія Кличка найскладнішим зі своїх суперників. «Це був прекрасний бій. І я хочу назвати тебе моїм найскладнішим суперником. Це був вражаючий бокс. Якщо б Віталій щось тут сказав про мою маму, я, можливо, побився б із ним зараз, але він дуже хороший», – пожартував Леннокс Льюіс.

Також бій чемпіонів прокоментував і лікар Пол Уоллес, який зупинив тоді поєдинок через сильне розсічення на обличчі у Віталія Кличка. Віталій Кличко жартома запитав у лікаря, чи Льюіс домовлявся із ним про припинення бою.

«Я знаю, що ви билися як чемпіони. І я знаю, що ти, Віталій, міг віддати свій зір за цей пояс. Але у тебе велике майбутнє. У спорті ти все довів. Тепер доводиш в іншому», – сказав Пол Уоллес.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]