Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко представив столицю України на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Каннах (+відео)

14 березня 2018 року, 12:57

Віталій Кличко представив у Каннах стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитись іноземному бізнесу. Стенд зможуть побачити понад 24 тисячі учасників цьогорічної виставки, серед яких впливові фахівці ринку нерухомості, промисловості, логістики, представники великого міжнародного бізнесу.

Під час відкриття стенду Віталій Кличко зазначив, що Київ сьогодні – перспективне місто для вигідних інвестицій. І наголосив, що за останні кілька років більше половини всіх іноземних інвестицій в Україну «прийшли» саме до Києва.

«Київ став першим містом в Україні, де успішно та комплексно впроваджують «розумні» технології. І це – один із найперспективніших напрямків для інвестування, – зауважив Віталій Кличко. – Також пріоритетними сферами, куди місто вкладає кошти та залучає інвесторів, є розвиток транспортної та туристичної інфраструктури, житлово-комунальна сфера, охорона здоров’я та освіта», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко презентував низку проектів, які Київ цього року представляє потенційним інвесторам на МІРІМ. Зокрема, це будівництво Канатної дороги від Арки дружби народів до Труханова острова. Будівництво гірськолижного комплексу для активного всесезонного відпочинку «Пирогово». Будівництво медичного центру та приватного навчального закладу. А також – проект промислового парку «Київська бізнес-гавань».

«Ми зосереджені і на тому, щоб зберегти старовинне обличчя Києва, зберегти і відновити його історичні пам’ятки. І, разом з тим, ми хочемо, щоб Київ ставав все більш сучасним і технологічним містом», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також навів приклади успішної співпраці з приватним бізнесом, залучення інвестицій у проекти, які в Києві вже втілені або реалізовують сьогодні.

«Відзначу, що відбулася офіційна презентація інноваційного парку UNIT.City. Він стане інноваційним містечком із унікальною екосистемою для компаній, що працюють у сфері високих технологій та креативних індустрій. Завдяки залученим інвестиціям побудовано кілька нових житлових мікрорайонів, торгово-розважальних центрів, офісних центрів та готелів», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що головні принципи роботи столичної влади – відкритість та прозорість у роботі та максимальне спрощення умов для роботи бізнесу.

«Київ має амбітні плани стати комфортним і привабливим європейським містом з високими стандартами життя, лідером в реформах та перетвореннях. І ми не збираємося збавляти темпів. Інвестуючи до Києва, ви вкладаєте кошти в одне з найпривабливіших і перспективних міст Східної Європи, – наголосив Віталій Кличко. – Ми гарантуємо усіляку підтримку тим, хто долучиться до розбудови української столиці. І, наголошую, я готовий особисто як мер міста виступати гарантом та захисником іноземних інвестицій в розвиток нашого міста», – звернувся до потенційних інвесторів Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]